Tregion werkt niet

Report your trouble here. We will try to create a solution together.

Moderators: Developers, Lead Developer, Founders

Post Reply
gamerafwasmiddel
Posts: 1
Joined: 01 Apr 2020, 21:49

Tregion werkt niet

Post by gamerafwasmiddel » 06 Apr 2020, 17:26

Hoi

Ik heb de 1.36 versie gedownload van Tregion bij het maken van een nieuwe account activeer ik de mods en ik activeer ze ook allemaal en zelfs op een volgorde die youtubers hadden aanbevolen daarna laad het spel ik zie de Tregion lay out ik moet een stad kiezen ik zie de tregion map over de normale map door elkaar en ik kan alleen kiezen tussen steden van road to the black sea dlc en ja ik heb alle dlcs maar het crasht ook de 1.35 geprobeerd maar het crasht heb ook geen andere mod ingeschakeld dan tregion

snellejasper
Posts: 59
Joined: 06 Dec 2017, 16:02
Location: Zwolle

Re: Tregion werkt niet

Post by snellejasper » 08 Apr 2020, 21:27

Hoi,

Heb je ook 'dutchmap2.mbd' als module geselecteerd bij het maken van een nieuw profiel.
Overigens, de officiële taal van het forum is Engels ;)

----
Hi,

Did you select 'dutchmap2.mbd' as module when making a new profile?
Btw, English is the official language of this forum ;)
Developer of Alphen aan den Rijn and surroundings

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests