Map doesn't load

These bugs are not a bug!

Moderators: Developers, Lead Developer, Founders

Locked
johan9711
Posts: 2
Joined: 15 Mar 2019, 20:20

Map doesn't load

Post by johan9711 »

Hey all,

I have just successfully installed Tregion in ETS2 v1.33, however, it still shows the european map rather then the dutch map.
I am sure that the mod is active as I am getting the Tregion loading screen. Does anyone have an idea of what could be wrong?

Many thanks in advance for answering.
User avatar
Plum2018
Posts: 120
Joined: 24 Dec 2018, 16:24

Re: Map doesn't load

Post by Plum2018 »

Hi make sure the dutchmap2 module is selected ;)
Currently working somewhere in Germany... ;)
Youtube channel for latest development updates :D : https://www.youtube.com/channel/UCTeTGc ... 6CMXLL_c_w
johan9711
Posts: 2
Joined: 15 Mar 2019, 20:20

Re: Map doesn't load

Post by johan9711 »

Well, good one, literally forgot to select the map :arrow:
User avatar
Plum2018
Posts: 120
Joined: 24 Dec 2018, 16:24

Re: Map doesn't load

Post by Plum2018 »

Great! Enjoy Tregion!

As this has been sorted I will lock the topic
Currently working somewhere in Germany... ;)
Youtube channel for latest development updates :D : https://www.youtube.com/channel/UCTeTGc ... 6CMXLL_c_w
Locked